PVR9200C ja PVR9500C

Päivitykset

PVR9200C ja PVR9500C päivitys

Päivitys kaapeliverkoissa

1. Laite ilmoittaa uudesta versiosta kun se käynnistetään valmiustilasta.
2. Vastaamalla "Kyllä" alkaa päivitys.
3. Lataus aika vaihtelee verkoittain mutta on normaalisti noin 5 minuuttia.

PVR9200C tarkistaa uuden päivityksen käynnistyksen yhteydessä ja valmiustilassa yöllä klo 04:00. Automaattisen yötarkistuksen voi kytkeä pois päältä seuraavasti:
Menu -> Asennus -> Ohjelmistopäivitys -> Säännöllinen autom. päivitys - Käytössä/Ei käytössä valinnalla.

"GO OTA" tilasta toipuminen

Jos vanha versio on pienempi kuin 1.00.12/Y4.11 niin laite ei pysty vastaanottamaan uutta versiota verkosta vaan ilmoittaa etupaneelin näytössä "GO OTA". Sama virheilmoitus tulee myös jos antennisignaali on päivityskanavalla liian heikko.

"GO OTA" tilasta toipuminen
1. Irroita antenni kaapeli laitteen takaa
2. Sammuta virta laitteen takana olevalla virtakytkimellä
3. Käynnistä uudelleen
4. Odota että näyttöön tulee virhe ilmoitus E-OS (n. 5-10 min odotus riittää)
5. Sammuta uudelleen pääkytkimellä
6. Käynnistä.

Nyt laite käynnistyy normaalisti.

1.00.16 päivitys jakelussa 1.2-31.3.2007
Aloituspäivässä verkkokohtaista vaihtelua

- Elisa
- TTV, Tampereen tietoverkko
- Turku
- DNA (3KTV)
- Welho
- VLP OnCable
- TeliaSonera

Päivitys tietokoneella

Lataa ja talleta tiedostot omalle PC:lle
Tiedostojen koko n. 2Mt

Zip pakattujen tiedostojen avaamiseen tarvitset esim. WinZip ohjelman. Sen voi ladata osoitteesta www.winzip.com. Avaa pakatut tiedostot ennen päivityksen aloittamista.
WDN4OAK+.zip (Windows asennustiedostot zip-pakattuna)
Versio 1.00.16/Y4.11

Päivitysohje
Asenna PC-ohjelma WDN4OAK+ omaan koneeseesi.

1. Kytke RS232 kaapeli digiboxin ja PC:n välille sekä digiboxi Scart- kaapelilla televisioon
2. Käynnistä WDN4OAK ohjelma
3. Varmista että käytettävä COM portti on oikea, vaihda tarvittaessa Comm. port valinnalla, Baudrates = 115200bps
4. Paina "File information" tekstin vieressä olevaa kansion kuvaa.
5. Etsi levyltä lataamasi päivitystiedosto FPXxxxxx.hdf tiedosto ja paina "Avaa"/"Open" FILE tekstin viereen tulee nyt näkyviin tiedostopolku.
6. Paina WDN4OAK ohjelman "Download" nappulaa.
7. Kytke boksin virta päälle, joko verkkojohdosta tai verkkokytkimellä.
8. Lataus alkaa ja palkki PC ja TV:n näytöllä kasvaa, myös boksin etupaneelissa oleva numero kasvaa. Jos mitään ei tapahdu, tarkista kytkennät ja RS232 kaapeli.
9. Odota kunnes boxin etupaneelin näytössä lukee "END" tai TV-näytössä on viesti päivityksen päättymisestä "Success Downloading !".
10. Käynnistä boksi uudelleen verkkojohdosta tai verkkokytkimellä.
11. Päivitys on nyt valmis.
RS232 nollamodeemikaapeli
RS232 kaapeli on ns. nollamodeemi kaapeli, jonka kytkentä on seuraava:
pin 2 -> 3
pin 3 -> 2
pin 5 -> 5
D9 naarasliittimet kaapelin molemmissa päissä.
Laitteen tiedot päivityksen jälkeen
Menu-> Järjestelmä -> Tila valikossa päivityksen jälkeen näkyvät tiedot:
Laiteversio PVR9200C REV 1.0
Ohjelmistoversio FPXCCX 1.00.16
Latausohjelman versio Y4.11
Järjestelmäntunnus 3011.0000
Päivityspäivä SEP 2007

Ohjelmistomuutokset
Uusin versio sisältää myös aiempien muutokset:

Versio: 1.00.16
1. Cable Ready hyväksytty versio
2. Tallenteen nimeäminen korjattu
3. Salauksenpurkutoimintoa parannettu
4. Satunnainen EPG ajastusongelma YLEn kanavilla korjattu
6. Automaattisia kanavaluettelopäivitystomintoja parannettu

Versio: 1.00.12
1. Muutoksia OTA toimintoon

Versio: 1.00.07
1. EPG Ohjelmaoppaan latausta nopeutettu
2. Kiintolevyn sammutus valmiustilassa
3. Teksti-TV läpisyöttö videolähtöön lisätty
4. Salauksen purkuun parannuksia
5. Kanavanumerointi korjaus
6. Muita pieniä parannuksia

Versio: 1.00.02
1. Ensimmäinen tuotantoversio

Aiemmat ohjelmistotiedostot

Versio 1.00.12/Y4.11
Versio 1.00.07
Versio 1.00.02

USB siirtoohjelma Media eLinker
USB siirtoohjelma asennustiedostot.