LNR26/32/40TPVR

Päivitykset

LNR26/32/40TPVR päivitys
DTT osan päivitys tehdään WDN4OAK+ ohjelmalla ja nollamodeemi kaapelilla.
PVR osan päivitys tehdään USB muistin avulla.

HUOM! Päivityksen jälkeen vanhat tallenteet ovat käyttökelvottomia ja TV:n kiintolevy on alustettava päivityksen jälkeen sekä tehdasasetukset palautettava.

Lataa ja talleta tiedostot omalle PC:lle. Tiedostojen koko on yhteensä n. 9Mt.

Zip pakattujen tiedostojen avaamiseen tarvitset esim. WinZip ohjelman. Sen voi ladata osoitteesta www.winzip.com.
PC latausohjelma WDN4OAK+.zip n. 1Mt (Windows)
DTT osan päivitystiedosto n. 4Mt STB_LNR-TPVR_MP_ALL_UPGRADE_20101.zip
PVR osan päivitystiedostot n. 3.5Mt PVR_LCD-TPVR_1.39.zip

DTT osan päivitysohje
Asenna PC-ohjelma WDN4OAK+ omaan koneeseesi.

1. Kytke RS232 kaapeli TV:nja PC:n välille
2. Käynnistä WDN4OAK ohjelma
3. Varmista että käytettävä COM portti on oikea, vaihda tarvittaessa Comm. port valinnalla, Baudrates = 115200bps
4. Paina "File information" tekstin vieressä olevaa kansion kuvaa.
5. Etsi levyltä lataamasi päivitystiedosto xxxxxxxxx.hdf ja paina "Avaa"/"Open" FILE tekstin viereen tulee nyt näkyviin tiedostopolku.
6. Paina WDN4OAK ohjelman "Download" nappulaa.
7. Kytke TV:n virta päälle verkkokytkimestä.
8. Lataus alkaa ja palkki PC ja TV:n näytöllä kasvaa. Jos mitään ei tapahdu, tarkista kytkennät ja RS232 kaapeli.
9. Odota kunnes TV-näytössä on viesti päivityksen päättymisestä "Success Downloading !".
10. Käynnistä TV uudelleen verkkokytkimellä.
11. Palauta tehdasasetukset: Menu -> Digitaalikanava asetus-> Asennus -> Tehdasasetus jne. Kanavat haetaan ohjatunasennuksen avulla
12. Päivitys on nyt valmis.

PVR osan päivitysohje
HUOM! PVR osan päivityksen jälkeen vanhat tallenteet ovat käyttökelvottomia ja TV:n kiintolevy on alustettava päivityksen jälkeen.

1. Pura PVR_LCD-TPVR_1.39.zip paketissa olevat tiedostot ja kopio ne USB muistin juurihakemistoon esim. E:
2. Sammuta TV valmiustilaan etupaneelin näppäimellä
3. Aseta USB muisti TV takana olevaan USB liitäntään
4. Käynnistä TV etupaneelin näppäimellä
5. TV:n etupaneelissa oleva merkkivalo muuttu hetkenkuluttua oranssin väriseksi
6. Odota että merkkivalo vilkuttaa hitaasti oranssi/vihreä (max 5min)
7. Sammuta TV valmiustilaan etupaneelin näppäimellä
8. Irroita USB muisti
9. Käynnistä TV normaalisti etupaneelin näppäimellä
10. Alusta kiintolevy "Kiintolevyohjaus"valikon kautta.