HDPVR5000T

Päivitykset

Humax HDPVR-5000T päivitys omalla tietokoneella

Lataa ja talleta tiedosto omalle PC:lle

» Lataa päivitys Humax HDPVR-5000T

Zip pakattujen tiedostojen avaamiseen tarvitset esim. WinZip ohjelman. Sen voi ladata osoitteesta www.winzip.com. Avaa pakatut tiedostot ennen päivityksen aloittamista.

Ohjelmiston päivitys:
  1. Kopioi HDF-tiedosto FAT32-formaatissa olevaan tyhjään USB-muistitikkuun.
  2. Muuta tiedoston nimeksi ”HDPVR_5000T_upgrade.hdf”.
  3. Sammuta digiboksi ja ota virtajohto irti.
  4. Aseta USB-muistitikku digiboksiin (USB-liitin sijaitsee etupaneelissa).
  5. Aseta virtajohto paikoilleen painellen samaan aikaan toistuvasti etupaneelin virtapainiketta (painelutiheys n. 3 kertaa sekunnissa).
  6. Kun näytölle ilmestyy teksti ”download”, voit lopettaa virtapainikkeen painelun.
  7. Kun näytölle ilmestyy teksti ”100%”, voit poistaa USB-muistitikun ja painaa etupaneelin virtapainiketta, jolloin laite käynnistyy uudelleen.
  8. Valmis.