CXC2000PVR

Päivitykset

Humax CXC2000PVR uusin ohjelmistoversio 1.01.03
Humax CXC2000PVR uusin ohjelmistoversio 1.01.03 on ladattavissa.

Lataa ja talleta tiedostot omalle PC:lle
Tiedostojen koko on yhteensä n. 2Mt.

Zip pakattujen tiedostojen avaamiseen tarvitset esim. WinZip ohjelman. Sen voi ladata osoitteesta www.winzip.com.
PC latausohjelma WDN4OAK+.zip (Windows)
Ohjelmistotiedosto PTCCX10103_all.zip

Päivitysohje
Asenna PC-ohjelma WDN4OAK+ omaan koneeseesi.

1. Kytke RS232 kaapeli digiboxin ja PC:n välille sekä digiboxi Scart- kaapelilla televisioon
2. Käynnistä WDN4OAK ohjelma
3. Varmista että käytettävä COM portti on oikea, vaihda tarvittaessa Comm. port valinnalla, Baudrates = 115200bps
4. Paina "File information" tekstin vieressä olevaa kansion kuvaa.
5. Etsi levyltä lataamasi päivitystiedosto PTCCXxxxxx.hdf tiedosto ja paina "Avaa"/"Open" FILE tekstin viereen tulee nyt näkyviin tiedostopolku.
6. Paina WDN4OAK ohjelman "Download" nappulaa.
7. Kytke boksin virta päälle, joko verkkojohdosta tai verkkokytkimellä.
8. Lataus alkaa ja palkki PC ja TV:n näytöllä kasvaa, myös boksin etupaneelissa oleva numero kasvaa. Jos mitään ei tapahdu, tarkista kytkennät ja RS232 kaapeli.
9. Odota kunnes boxin etupaneelin näytössä lukee "End" tai TV-näytössä on viesti päivityksen päättymisestä "Success Downloading !".
10. Käynnistä boksi uudelleen verkkojohdosta tai verkkokytkimellä.
11. Päivitys on nyt valmis.

RS232 nollamodeemikaapeli
RS232 kaapeli on ns. nollamodeemi kaapeli, jonka kytkentä on seuraava:
pin 2 -> 3
pin 3 -> 2
pin 5 -> 5
D9 naarasliittimet kaapelin molemmissa päissä.

Laitteen tiedot päivityksen jälkeen
Menu-> Järjestelmä -> Tila valikossa päivityksen jälkeen näkyvät tiedot:
Laiteversio NEO REV 1.0
Ohjelmistoversio PTCCX 1.01.03
Latausohjelman versio Y 1.03
Järjestelmäntunnus 158b.0000
Päivityspäivä 01 FEB 2006

Ohjelmistomuutokset
Uusin versio sisältää myös aiempien muutokset:

Versio: 1.01.03
1. Ajansiirrossa tekstityksen näyttöä korjattu

Versio: 1.01.02
1. Ajoittain tapahtuva kiintolevyn häviäminen käynnistyksessä korjattu.
2. Käännöskorjauksia

Versio: 1.00.02
1. Ajastimessa ollut vika korjattu
2. Dolby prologic talleenteesta toisto vika korjattu
3. Kesätalvi ajanvaihdossa imennyt pikkuvika korjattu
4. Toiston huulisynkka vika korjattu